Vacature - Tekenaar (Full Time)

Zoek jij als Tekenaar sprinklerinstallaties een werkgever die je naast uitdagende klussen ook een omgeving biedt waar er echt naar jou als persoon gekeken wordt? Vind jij korte lijnen en passie voor het vak belangrijk? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als Tekenaar sprinklerinstallaties ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en tekenen van de lay-out en technische details van sprinklerinstallaties voor gebouwen en faciliteiten. Jouw belangrijkste taak is om de sprinklerinstallatie te ontwerpen op basis van de specifieke eisen en behoeften van de klant, terwijl tegelijkertijd wordt voldaan aan de geldende wet- en regelgeving. Verder hou jij je bezig met:

 • Je ontwerpt en tekent de lay-out en technische details van de sprinklerinstallatie;
 • Je stelt technische specificaties op voor de sprinklerinstallatie, zoals de diameter van de leidingen, de locatie van de sprinklerkoppen en de vereiste waterdruk;
 • Je werkt samen met andere technici, zoals de Projectleider en de Service Monteur, om ervoor te zorgen dat de sprinklerinstallatie goed wordt ontworpen en voldoet aan de wensen van de klant;
 • Je controleert ontwerpen van andere technici op technische juistheid en haalbaarheid.

Wat heb je in huis?

Wij denken dat je als Tekenaar sprinklerinstallaties binnen ons team succesvol gaat zijn als je de volgende kennis met je meebrengt. Mocht je niet overal aan voldoen, maar wel overtuigd zijn dat je de kwaliteiten hebt voor deze functie dan willen we je vragen toch te reageren. We laten ons graag overtuigen:

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau, opgedaan in een technische richting;
 • Je hebt ervaring met het ontwerpen en tekenen van sprinklerinstallaties in bij voorkeur AutoCad;
 • Je hebt kennis van de geldende wet- en regelgeving voor sprinklerinstallaties;
 • Je bent in staat om ontwerpen te analyseren en eventuele problemen op te lossen;
 • Het is belangrijk dat je als Tekenaar sprinklerinstallaties in staat bent om effectief te communiceren met andere technici en onze klanten.
  Je bent nauwkeurig en je hebt oog voor detail.

Wat hebben wij te bieden?

Binnen All Sprinkler Service BV ben jij als persoon belangrijk en zo behandelen we je ook. Wij vinden het belangrijk dat jij elke dag met plezier opstaat en naar je werk gaat. Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de mogelijkheid om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit doen we door samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op te stellen. Verder bieden wij:

 • Een uitdagende en afwisselende baan in een groeiend bedrijf met korte lijnen waar jouw persoonlijke inbreng gewaardeerd wordt;
 • Een marktconform salaris;
 • Een gezellig en enthousiast team van collega’s;
 • Heel veel werkplezier;
 • Persoonlijke ontwikkeling: ruimte om je te ontwikkelen in een richting die bij jou als persoon past.

Enthousiast geworden?

Heb je na het lezen van deze vacature zin om ons beter te leren kennen en ook om jezelf aan ons voor te stellen? Mail dan jouw sollicitatiebrief met CV naar Klaas van Twillert via klaas@allsprinklerservice.nl. Klaas is de oprichter en eigenaar van het bedrijf en staat je graag persoonlijk te woord.

Als je nog vragen hebt mag je Klaas ook altijd even bellen via 06-44650085
Je hoort zo snel mogelijk van ons!

Een berichtje voor recruiters: We snappen dat je graag met ons in contact komt, we weten zelf hoe leuk we zijn. We zoeken echter geen externe hulp voor de invulling van deze functie, je kan je dus de moeite besparen en je hoeft ons dus niet te bellen 🙂 .