Over ons

All Sprinkler Service B.V. is in mei 2005 opgericht en daarna uitgegroeid tot een officieel erkend onderhoudsbedrijf. We zijn ISO 9001, VCA gecertificeerd en CIBV erkend. Ons team van gedreven monteurs werken dagelijks aan de betrouwbaarheid van sprinklerinstallaties. Met perfect onderhoud beschermen wij uw bedrijf en medewerkers.

Mensen en bedrijven veilig

Brand brengt mensenlevens in gevaar en veroorzaakt veel schade. Naast het gebouw en de inventaris gaat vaak ook de bedrijfscontinuïteit verloren. Daarom zorgen wij dat de sprinklerinstallatie werkt als het nodig is. Zo houden we de schade beperkt en blijft het bedrijf behouden. Met All Sprinkler Service beschermt u het bedrijf en zijn mensenlevens veilig.

Goed onderhoud hoeft niet duur te zijn

Sprinklerinstallaties zijn omvangrijk en complex. We zijn daarom gewend om in het groot te denken en tot op detail te analyseren. Zo vinden we snel de oorzaak van storingen en lossen die vakkundig op. Dat scheelt u tijd en dat bespaart kosten. Goed onderhoud door All Sprinkler Service hoeft niet duur te zijn.

Met een groot hart

In een markt van grote multinationals is ons bedrijf in verhouding klein. Toch zijn we groots in onze service en aandacht. Wij hebben namelijk hart voor u en het beschermen van het bedrijfsbelang. Daarom hebben wij altijd rechtstreeks contact. Wij kennen geen directeur, onderdirecteur, secretaresse, bedrijfsleider, projectleider, assistent projectleider, montageleider, chef-monteur, monteur, magazijnmedewerker en de telefoniste.

Sprinklers zijn mijn tik!

Mijn naam is Klaas van Twillert en eigenaar van All Sprinkler Service B.V. Vanaf mijn 17e jaar werk ik al in de sprinklerbranche. Na een levensveranderende gebeurtenis in april 2005, waar de EO (de Verandering) een aflevering aan heeft gewijd, ben ik voor mezelf begonnen. De afgelopen jaren heb ik heel veel ervaring opgedaan door te werken aan zeer verschillende installaties en heb een grote passie ontwikkeld voor alles wat met sprinklers te maken heeft.

Onze kernwaarden

  • Subliem (kwaliteit moet echt goed zijn)
  • Passie (zonder passie kan ik niet werken)
  • Relaties (verbinden met mensen geeft voldoening)
  • Omzien naar elkaar (oog voor elkaar)
  • Eerlijk (integer)
  • Innovatief (vernieuwend en in ontwikkeling)

Ons Team