Vacature - Monteur (Full Time)

Zoek jij als Monteur sprinklerinstallaties een werkgever die je naast uitdagende klussen ook een omgeving biedt waar er echt naar jou als persoon gekeken wordt? Vind jij korte lijnen en passie voor het vak belangrijk? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als Monteur Sprinklerinstallaties ben je verantwoordelijk voor het installeren van sprinklerinstallaties op locatie bij onze klanten. Dit betekent dat je veel op pad bent en dat je een belangrijke rol speelt in het waarborgen van de brandveiligheid van onze klanten. Wij werken met modificatieteams binnen bestaande bouw en zijn dus niet actief in de nieuwbouw. 

Bij All Sprinkler Service gaan we je (mits nodig) opleiden en zorgen we dat je de juiste kennis en ervaring met je meebrengt om als Monteur aan de slag te gaan. Denk hierbij aan opleidingen op het gebied van VBB-Systemen, montagevoorschriften, richtlijnen en normen. Met behulp van deze kennis ga je:
 • Het op de juiste wijze, volgens de tekeningen en geldende voorschriften/instructies, uitvoeren van de sprinkler technische en installatietechnische werkzaamheden;
 • Het onderhouden en repareren van bestaande sprinklerinstallaties;
 • Het uitvoeren van periodieke controles en inspecties van sprinklerinstallaties;
 • Het oplossen van storingen en het verhelpen van problemen met sprinklerinstallaties.

Wat heb je in huis?

Wij denken dat je als Monteur binnen ons team succesvol gaat zijn als je de volgende kennis met je meebrengt. Mocht je niet overal aan voldoen, maar wel overtuigd zijn dat je de kwaliteiten hebt voor deze functie dan willen we je vragen toch te reageren. We laten ons graag overtuigen:
 • Je hebt VMBO werk- en denkniveau, opgedaan in een technische richting;
 • Je hebt affiniteit met Sprinkerinstallaties;
 • Mocht je nog geen ervaring hebben, dan ben je gemotiveerd om jezelf (met onze hulp) te bekwamen in de wereld van sprinklerinstallaties;
 • Je bent zelfstandig, resultaatgericht & communicatief vaardig.

Wat hebben wij te bieden?

Binnen All Sprinkler Service BV ben jij als persoon belangrijk en zo behandelen we je ook. Wij vinden het belangrijk dat jij elke dag met plezier opstaat en naar je werk gaat. Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de mogelijkheid om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit doen we door samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op te stellen. Verder bieden wij:

 • Een uitdagende en afwisselende baan in een groeiend bedrijf met korte lijnen waar jouw persoonlijke inbreng gewaardeerd wordt;
 • Een marktconform salaris;
 • Een gezellig en enthousiast team van collega’s;
 • Heel veel werkplezier;
 • Persoonlijke ontwikkeling: ruimte om je te ontwikkelen in een richting die bij jou als persoon past.

Enthousiast geworden?

Heb je na het lezen van deze vacature zin om ons beter te leren kennen en ook om jezelf aan ons voor te stellen? Mail dan jouw sollicitatiebrief met CV naar Klaas van Twillert via klaas@allsprinklerservice.nl. Klaas is de oprichter en eigenaar van het bedrijf en staat je graag persoonlijk te woord.

Als je nog vragen hebt mag je Klaas ook altijd even bellen via 06-44650085
Je hoort zo snel mogelijk van ons!

Een berichtje voor recruiters: We snappen dat je graag met ons in contact komt, we weten zelf hoe leuk we zijn. We zoeken echter geen externe hulp voor de invulling van deze functie, je kan je dus de moeite besparen en je hoeft ons dus niet te bellen 🙂